We

De afgelopen jaren hebben we al veel startende ondernemers en kleine bedrijven geholpen met hun uitstraling zoals een logo, kaartje, tekst, video, foto’s of complete website. Veelal met het oog op een totaaloplossing. Wij willen ons dan ook geen ontwerpbureau, internetbureau, marketing- en communicatiebureau noemen. Nee wij maken dingen.

wemakethings | IT Guy

Websites
Op zoek naar een nieuwe website? Wij halen het werk uit je handen. Samen zetten we een totaalplaatje neer: een eenvoudig te onderhouden website, inclusief ontwerp. Bovendien regelen wij het onderhoud, zoals domein- en hosting. Heb je al een website, maar wil je deze optimaliseren? Ook dan kun je bij ons terecht.

Lopend onderhoud
Wij zorgen ervoor dat je website gezond is. Beveiligingsupdates en upgrades regelen wij, zodat jij kunt concentreren op andere zaken.

Beheer van domeinen en webhosts
Alle domeinregistratie- en webhostingtaken, inclusief e-mail regelen wij. Het maakt niet uit bij welke hostingpartij je zit.

wemakethings | content en creatie

Content
Bij een mooie website hoort meer dan alleen een gaaf design. Jij weet wat je wilt bereiken met je website, maar weten je bezoekers dat ook? Wij helpen je bij een goede contentstrategie, de creatie van tekst (en beeld) en helpen je bij het daadwerkelijk vullen van de website. Samen zorgen we voor een website die er uit springt!

Gevonden worden in Google
Je website mag er zijn. Daarom zorgen wij er voor dat je potentiële klant of bezoeker je website ook weet te vinden.